nedjelja, 26. kolovoza 2012.

Otvorene prijave za Festival dizajna i umjetnosti MODAMO.kreARTiva!

Drage moje,

13. i 14.10.2012 MODAMO.kreARTiva poziva sve zainteresovane da se pridruze Festivalu!
Nadam se da se vidimo !Informacije sa MODAMO sajta:


Želite biti dio najkreARTivnijeg bh. vikenda?
   MODAMO_kreARTiva_logo_2012_DATENakon što smo prije tjedan dana objavili vijest da ove godine MODAMO.kreARTiva otvara svoja vrata 13. i 14.10.2012. u HD Herceg Stjepan Kosača, naši poštanski sandučići, kako oni stvarni, tako i oni virtualni su pretrpani vašom poštom, raznim upitima, prijedlozima, pohvalama i kritikama. Na svakoj od njih se zahvaljujemo i obećavamo da ćemo pokušati svaku realizirati/izmijeniti/doraditi, a danas smo tu za sve one koji nestrpljivo čekaju da ispune svoju prijavu koja im je možda ulaznica za Festival dizajna i umjetnosti – MODAMO.kreARTiva 2012.
Ove godine će se našoj veseloj družini moći pridružiti i dizajneri odjeće koje će pored pultova dočekati i dva štendera s vješalicama, a i ostali izlagači će na duplo većoj površini na kojoj ćemo postaviti MODAMO.kreARTivu pred pulta dobiti priliku da svoje proizvode na kreARTivan način izlože i na štenderu. 
Kako postati izlagač na Festivalu dizajna i umjetnosti MODAMO.kreARTiva?
Sve što je potrebno jeste da ispunite našu prijavnicu do koje ćete doći ukoliko kliknete OVDJE. Zatim pravilno ispunjenu prijavnicu pošaljite na našu e.mail adresu kreartiva@modamo.info ili poštom na adresu MODAMO.info, Kralja Tvrtka 15, 88 000, Mostar.
Prijave ostaju otvorene do 1.9.2012. u ponoć, a 5.9.2012. na svojoj e.mail adresi možete očekivati povratnu informaciju o tome je li vaša prijava za sudjelovanjem prihvaćena ili ne. Upravo zbog toga smo sigurni da ćete se prijaviti s najboljim fotografijama svog rada kojeg ćemo sa zadovoljstvom predstaviti svim posjetiteljima i medijima koji će pratiti MODAMO.kreARTivu 2012.!
Dragi dizajneri odjeće, nakita, torbi, modnih dodataka, slikari, fotografi, grafički dizajneri, restauratori i svi ostali kreARTivci – čekamo vas!
MODAMO.info
2 komentara: